Selecteer een pagina

Solo & Duo Vuurshows

Introductie

Solo & duo spektakels

Julia bied u kwaliteitsvolle solo en duo vuurspektakels voor alle leeftijden. Sinds 2018 is haar passie voor podiumkunsten en vuur gegroeid tot haar hoofdberoep als professionele vuurartieste.

Haar passie voor vuur begon bij soloshows waar ze haar skills met vuur op muziek presenteerde. Vandaag brengt ze nog steeds unieke en kwaliteitsvolle solo vuurshows maar met nieuwe skills, nieuw materiaal en verbeterde technieken.

Na veel bijkomende aanvragen voor grotere shows is Julia artiesten uit de circus- en danswereld voor haar shows beginnen opleiden. Zo is ze gestart met haar eerste duo vuurspektakel in 2019 en geeft ze sindsdien les in vuurspuwen en andere disciplines aan haar studenten.

Duur van de shows

Solo vuurshow: tot 10 min.

Duo vuurshows tot 15 min.

Herhaling van shows

Shows kunnen herhaald worden met een minimum van 20min voor solospektakels en 30min voor duo spektakels tussen elke show. Voor showdagen met verschillende vuurshows is de intervaltijd afhankelijk van type show dat erop volgt.

Vuurveiligheid

Bij elk vuurspektakel is er minimaal één getrainde safety (veiligheidspersoon) aanwezig gedurende de hele voorstelling, voorzien van het nodige veiligheidsmateriaal.

Duoshow

Fifties Dream

Inhoud: Bolletjes kleed en rock ’n roll uit de 50’s, Wij maken het nog warmer en spannender door vuur en rock ‘n roll te combineren

Duoshow: 15min

Ideaal voor feesten in thema: Vintage, Rock ’n roll, Swing, zomer

Duoshow

Into the Dark

Inhoud: Een episch/mysterieus vuurspektakel met folk en hedendaagse rock.

Duoshow: 15min

Ideaal voor feesten in thema: Rock, winter

Vuurshow aanbod

Bekijk ook onze andere vuurshows

SOLO EN DUO VUURSHOWS

GROTE VUURSHOWS

SPECIAL ACTS

RANDANIMATIE

SHOWS OP MAAT